OPENDEURDAG POST OUDENAARDE

Op zondag 23 september 2018 is er voor het publiek de gelegenheid om de brandweerkazerne van de post Oudenaarde, gelegen Bedrijvenpark Coupure 21 te 9700 Oudenaarde, te bezoeken. Op die dag stellen we onze deuren open voor het publiek van 10u30 tot 18u00. Tijdens de aangeduide rondgang kunt u ons wagenpark bekijken en zijn er verschillende infostands en workshops te zien, ook van andere hulpdiensten. Medewerking werd toegezegd door het Rode Kruis, het Belgisch leger, de Civiele Bescherming, de Lokale Politie. Op bepaalde tijdstippen worden demonstraties gegeven en doorlopend zijn er presentaties.
Jongeren en volwassenen kunnen deelnemen aan een blindloopparcours en kunnen een korte duikinitiatie volgen, welke gegeven wordt door onze brandweerduikers in een speciaal daartoe voorziene duikcontainer met doorzichtige ramen (zelf zwemkledij + handdoek meenemen – omkleedruimte is voorzien). Voor de allerkleinsten zijn er springkastelen en is er een blushuisje aanwezig, zijn er rondritten met een brandweervoertuig voorzien en is er eveneens een hindernissenparcours en een parcours met door water aangedreven blusvoertuigen aanwezig.
Heb jij OOK de ‘vurige’ passie om u in te zetten als brandweermanvrijwilliger ? Op één van de infostands krijg je hierover alle info.
Meer info kan je vinden via onze facebookpagina “brandweerpost Oudenaarde vriendenkring”.
Wij hopen u te mogen ontvangen op onze opendeurdag.

Alvast van harte welkom in onze brandweerkazerne. Graag tot dan !

Share This