Sinds de zonevorming heeft hulpverleningszone Vlaamse Ardennen al enorm veel gerealiseerd om de verschillende posten optimaal te laten samenwerken en de burger snel en adequaat hulp te kunnen bieden.

Communicatie is hierbij zeer belangrijk, niet alleen intern maar ook extern. Laat deze vernieuwde website hiervan alvast een voorproefje zijn.

Met de nieuwe website willen we alle inwoners binnen de brandweerzone op een correcte en uniforme wijze communiceren en informeren. Op www.bvlar.be vind je niet alleen heel wat informatie over de werking van onze zone, ons retributiereglement (welke werkzaamheden betalend zijn en welke niet), evenals ons e-loket voor niet-dringende interventies. Heb je last van wespen of wil je stormschade of wateroverlast melden dan kan dit nu eenvoudig via de website. De aanvragen komen onmiddellijk op de zonale dispatching terecht die ze vervolgens meteen inplant, om de burger nog sneller en beter van dienst te zijn.

Onze zone bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers en het zijn ook zij die zich inzetten om deze website te onderhouden. Bij de uitwerking van de website werd er heel wat aandacht besteed aan nieuwe technologie├źn die ons in staat stellen om de website gemakkelijk zelf te beheren en verder vorm te geven.

Share This